Lun juletærte med frugt
Hovedingrediens : Bær - Solbær Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Marcipan rives på den grove side af råkostjernet og røres jævn med smørret.
Æggene tilsættes, et ad gangen.
Makroner og tvebakker knuses og lægges i en tærteform. Penslet med olie, i et jævnt lag.
Frugten fordeles herpå og sukker drysses på.
Dejen bredes over i et jævnt lag og drysses med mandelflager.
Bages ved 200 grader C i ca. 25-30 minutter, og serveres lun. |
|
Opskriften er vist 9937 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne