Sesamruder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes og røres sammen med resten af ingredienserne.
Dejen bredes ud i en velsmurt bradepande eller bagepapir (i et lag på ca. 1 cm).
Trykkes godt sammen, bradepanden vil være næsten fuld.
Bages ved 175 grader C i ca. 12-15 minutter.
Medens kagen stadig er varm, skæres den ud i små firkanter, ca. 3x3 cm.
Lad dem afkøle helt i bradepanden, og knæk derefter de enkelte kager fra hinanden.
|
|
Opskriften er vist 7833 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne