Benediktekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Margarine, farin, vand, kanel, nellike og pomeransskal varmes op sammen, men må ikke komme i kog.
Køles af, og resten æltes heri.
Dejen skal stå natten over.
Formes som små stænger ved at køre dejen gennem kødmaskinen (som når man laver vanillekranse, men gennem en lidt bredere form).
Skæres i 5 cm. stykker.
Bages ved 175 grader C i ca. 10 minutter, de skal være sprøde.
Smagen minder ganske lidt om brune kager.
|
|
Opskriften er vist 22359 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne