Kylling på spyd

Kylling på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Korea

KoreaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kyllingelårfileter
1.25 dl.sake (risvin)
2 dl.mørk sojasauce
1.25 dl.mirin (sød risvin)
2 spsk.sukker
2.5 dl.(65g) forårsløg, i 2 cm stykker på skrå
 
Opskrift:
25 træspyd lægges i blød i vand i ca 20 min. De tørres af og sættes til side. Skær kyllingen i mundrette stykker. Rør sake, soyasauce, mirin og sukker sammen i en gryde, og bring det i kog og sættes til side. Sæt kyllingekød på spyddene skiftevis med forsårløg. Læg dem i en bradepande, dækket med alufolie. Steges under forvamet grill. Vendes og penles hyppigt med saucen, i 7-8 minutter el. til kødet er gennemstegt





karakterer:
Opskriften er vist 27500 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-09 22:59:14
Det koreanske køkken er altså mere kompliceret end denne opskrift antyder... bare så i ved det... og hovedingredienserne er hovedsageligt, gochuchang, sirup, sesamolie (den asiatiske) soya, sukker....vil nok søge andre sider hvis jeg skulle lave koreansk mad, og det skal smage rigtige