Kylling på spyd
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Korea Indsendt : Red : |
|
|
25 træspyd lægges i blød i vand i ca 20 min. De tørres af og sættes til side. Skær kyllingen i mundrette stykker. Rør sake, soyasauce, mirin og sukker sammen i en gryde, og bring det i kog og sættes til side. Sæt kyllingekød på spyddene skiftevis med forsårløg. Læg dem i en bradepande, dækket med alufolie. Steges under forvamet grill. Vendes og penles hyppigt med saucen, i 7-8 minutter el. til kødet er gennemstegt
|
|
Opskriften er vist 27500 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer nelle - 2008-08-09 22:59:14 Det koreanske køkken er altså mere kompliceret end denne opskrift antyder... bare så i ved det... og hovedingredienserne er hovedsageligt, gochuchang, sirup, sesamolie (den asiatiske) soya, sukker....vil nok søge andre sider hvis jeg skulle lave koreansk mad, og det skal smage rigtige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne