Himmelske julesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Indsendt af : Vibeke Indsendt : Red : |
|
|
Start med at røre ketchup og farin sammen i en skål. Lad sukkeret blive helt opløst inden de finthakkede løg tilsættes. Skær sildefileterne i "bidder" og kom dem i marinaden med det sildelage der "hænger ved" og suppler eventuelt med lidt mere lage hvis det er for "tørt".
Tips: Sildene laves gerne dagen før de skal bruges så de kan trække godt igennem med marinaden. Sildene kan holde sig 3-4 dage på køl. |
|
Opskriften er vist 43049 gange,
og udskrevet 1335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian Aalborg - 2010-01-14 17:10:20 super, super god og nem. Har aldrig smagt noget så godt Ballerup - 2009-12-11 10:08:51 Virkelig god og nem. jeg kom lidt kanel, 1/4 hakket appelsin med skal,lidt hakket løg og capers i. Hilsen Ballerup |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne