Anisklør
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Schweiz Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Æg og flormelis røres grundigt, til det er lyst og skummende.
Herefter røres salt og anisfrø i og til sidst melet.
Formes som pølser på 1½ cm. tykkelse, som skæres i længder å 5 cm., der flækkes på langs.
Med en skarp kniv skæres 2-3 snit på skrå i stykkernes ene side, og de bøjes nu den modsatte vej, så snitterne kommer til at stritte.
Lægges på bagepapir, hvor de står natten over.
Bages den næste dag på nederste rille ved 130 grader C med ovndøren lidt på klem i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 17882 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne - 2005-01-01 01:01:01 Super fedt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne