Klejner uden smør
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, ekstra æggeblommer og sukker piskes meget grundigt, til det er lyst og skummende, det tager kun få minutter med en elpisker.
Melet røres gradvis heri til en fast dej, dog ikke så fast, at den ikke kan rulles tyndt ud, evt. bruges melet knap op.
Rulles tyndt ud, og med en klejnespore skæres den ud i ca. 3 cm. brede strimler, som igen skæres i 6-8 cm. lange stykker, gerne på skrå. I midten af hver laves et lille snit, hvorigennem halvdelen af klejnen vrides. Koges i svinefedt |
|
Opskriften er vist 23174 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2006-12-07 16:49:35 Hvor mange bliver det til?? Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg syntes godt den kunne være lidt sødere, så jeg ville nok tilsætte lidt mere sukker en anden gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne