Krakelinge eller papkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Litauen Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen med citronskal og cognac, og melet tilsættes gradvis.
Rulles tyndt ud, og med en klejnespore skæres den ud i ca. 3 cm. brede strimler, som igen skæres i 6-8 cm. lange stykker, gerne på skrå.
I midten af hver laves et lille snit, hvorigennem halvdelen af klejnen vrides.
Koges i svinefedt Tips: Krakelinger er en slags klejner der stammer fra Litauen. De skal stå en uges tid i en krukke med en tallerken over, før de spises. |
|
Opskriften er vist 13604 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne