Krakelinge eller papkager

Krakelinge eller papkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Klejner

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Litauen

LitauenFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
3 store æg
2 spsk.sukker
375 g.hvedemel
0.5 citron revet skal heraf
2 spsk.cognac
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen med citronskal og cognac, og melet tilsættes gradvis. Rulles tyndt ud, og med en klejnespore skæres den ud i ca. 3 cm. brede strimler, som igen skæres i 6-8 cm. lange stykker, gerne på skrå. I midten af hver laves et lille snit, hvorigennem halvdelen af klejnen vrides.

Koges i svinefedt

Tips:

Krakelinger er en slags klejner der stammer fra Litauen.

De skal stå en uges tid i en krukke med en tallerken over, før de spises.





karakterer:
Opskriften er vist 13604 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu