Æ'kage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og margarine lunes, og gæren smuldres heri.
Blandes sammen med de øvrige ingredienser, idet de to slags mel tilsættes gradvis (dejen må ikke blive for fast). Æltes godt igennem og hæver lunt under et klæde til dobbelt størrelse.
Dejen slås ned, æltes atter igennem og formes til 8 små aflange brød.
Efterhæver ca. 10 minutter på bagepladen, pensles med pisket æg og bages ved 225 grader C i ca. 15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 13781 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina.1965 - 2011-11-05 12:23:48 ikke speciel god. Ikke noget at skrive hjem om :_( Ikke særlig god :-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne