Julekage med pøls
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mel og sukker sigtes.
Gæren lunes i lidt af mælken og røres sammen med resten af mælken.
Lidt salt og rosiner tilsættes og dejen æltes grundigt, først i dejtruget, senere på bordet.
Hviler et lunt sted under et klæde, til dejen er hævet til dobbelt størrelse.
Slås ned og formes som et stort rundt brød, der atter efterhæver på bagepladen. Bages ved ret stærk varme ca. 220 grader C i 30-35 minutter. Tips: Kagen stammer fra Fanø. |
|
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-16 08:24:35 snit også pølser i dejen anonym - 2011-10-31 19:26:11 hvor der er pøls |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne