Dadelbrød
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hak dadlerne i små stykker.
Rør ymer og sukker sammen. Tilsæt citronskal, bland de 2 slags mel og bagepulver og det i. tilsidst vendes dadlerne i. Fordel massen i en smurt brødform (1 1/2 l) og bag brødet ved 175-180 grader ca. 1 time.
Tips: Dette er en mellemting mellem et saftigt brød og en fast kage. Nybagt serveres det som det er men kan også nydes koldt med smør. |
|
Opskriften er vist 23608 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mai-Britt - 2017-12-17 13:23:37 Hvad kan man bruge i stedet for ymer? 1. Jeg tåler ikke mælkeprodukter 2. Jeg bor i udlandet og her er Ymer ukendt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne