Sauce med Oscars Bouillon
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Dorthe Hanne Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Bouillon opløses i kogende vand, må gerne stå og køle af.
Margarinen smeltes, og bages op med melet
bouillonen tilsættes lidt ad gangen,
1 lille teske sukker og ca.1 spsk. rød balsamico eddike og lidt madkulør tilsættes. Koges igennem et minuts tid.
Tips: En dejlig og nem sauce til frikadeller, medister, koteletter eller andre lignende retter. |
|
Opskriften er vist 20834 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne