Dyvekær gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Isabell Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon svitses, løg svitses, kød svitses, der hældes vand over til det dækker.
Lad retten stå og simre i 50 minutter.
Svits champignon og squash og put det derefter i gryden, lad det stå og simre i 10 minutter. Jævn med fløde, smag til med salt og peber. Tilsæt bønnespirer og varm dem i gennem. Tips: Fløden MÅ IKKE være 13% så skiller den, men det kan godt være madlavningsfløden. Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 26213 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Rohde - 2010-11-29 15:15:04 Og kan vi få nogle brugbare måleenheder? En pakke bacon i tern er ikke bare en pakke bacon i tern. Er det 200 gr? 2 kg? Eller? js - 2005-01-01 01:01:01 alt for fed til min smag, skal suppleres med mange groentsager og krydderier for ikke at vaere vammel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne