Dyvekær gryde

Dyvekær gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Isabell

Indsendt :     
Dyvekær gryde, billede 4 Dyvekær gryde, billede 1 Dyvekær gryde, billede 2 Dyvekær gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.bacon i tern
600 g.skært oksekød
1.5 løg
 
250 g.champignon
1 squash
 
2.5 dl.fløde
 salt
 
1 ds.bønnespirer
 
 
 Tilbehør:
 Ris eller kartoffelmos
 
Opskrift:
Bacon svitses, løg svitses, kød svitses, der hældes vand over til det dækker. Lad retten stå og simre i 50 minutter.

Svits champignon og squash og put det derefter i gryden, lad det stå og simre i 10 minutter.

Jævn med fløde, smag til med salt og peber. Tilsæt bønnespirer og varm dem i gennem.

Tips:

Fløden MÅ IKKE være 13% så skiller den, men det kan godt være madlavningsfløden.


Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 26269 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-29 15:15:04
Og kan vi få nogle brugbare måleenheder? En pakke bacon i tern er ikke bare en pakke bacon i tern. Er det 200 gr? 2 kg? Eller?

  -   2005-01-01 01:01:01
alt for fed til min smag, skal suppleres med mange groentsager og krydderier for ikke at vaere vammel