Hamburgryg, glasseret
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stil hamburgryggen på højkant i gryden og hæld vand over så den er dækket. Tilsæt urterne og lad den koge i 40 ca. minutter. Lad hamburgryggen afkøle i vandet.
Placer hamburgryggen i et ildfast fad og fordel først farin og så margarine i klatter på "ryggen" placer fadet på risten i midten af en forvarmet ovn 250 grader C. alm. ovn. Den er glasseret efter 10-12 min. Serveres med kogte grønsager efter eget valg samt pillede kartofler. Evt. en opbagt men let sovs lavet af: 50 g smeltet smør eller margarine (må ikke tage farve) 3 spsk mel 1 dl. mælk. Røres til en "smørbolle" Tilsæt "suppen" lidt af gangen til sovsen har den ønskede konsistens Tips: Hamburgryggen kan med succes serveres med Grønlangkål og brunede kartofler ved vintertide. Foretrækker du at undlade sovsen, kan suppen benyttes til aspargessuppe. Fremgangsmåden er som for sovsen, dog udelades mælken. Når den legerede suppe har den ønskede konsistens tillættes 2gl. aspargessnitter og suppen gennemvarmes uden at koge. Tilsæt evt. kødboller til den færdig suppe. |
|
Opskriften er vist 79893 gange,
og udskrevet 2456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-24 01:39:29 hvorfor skal den stå op ? anonym - 2011-09-23 18:12:27 HMMM nej kog din ryg i 20min. lad den køle lidt af og smør den så med en god sennep og gnid brun farin på. pak den så ind i frokostfilm og læg den i køleskabet til dagen efter, og smid den så i ovnen i ca 20-25 min v/170gr....ps husk når du har kogt den så lad den hvile i vandet en 20 min. tid velbekomme anonym - 2010-05-01 11:56:04 resulatet rent syns mæssigt bliver flottere ved at blande smør/margarine med farinen inden det smørres på. Lea - 2010-01-04 11:32:41 Glæder mig meget til at prøve denne opskrift for første gang. Har fået en hjemmerøget hamburgryg, så tror det blir rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne