Sydafrikansk brød med frø og nødder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Kenya Indsendt : |
|
|
Rør smuldret gær, vand, honning, grahamsmel, kerner og nødder sammen, og lad det stå ½ time.
Tilsæt hvedemel, men hold 50 g tilbage. Rør dejen sammen og kom mere mel i, hvis dejen virker for klistret. Den skal være meget fugtig.
Kom dejen i en smurt bageform, 1½ l. Sæt en anden form over, og lad dejen hæve 1 time.
Sæt brødet nederst i ovnen ved 200 grader i 20 min. Vend brødet ud af formen, og bag det yderligere 10-15 min.
Lad brødet afkøle på en rist.
|
|
Opskriften er vist 15501 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2007-08-12 17:26:02 pizzamel lyder ikke særlig sydafrikansk :S |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne