Fadkoletter i wiskysovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : mulle Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
krydder koteletterne med salt og peber, karry, paprika og brun dem ganske lidt på panden.
Læg koteletterne i en ovnfast fad og hæld whiskysovsen over og fløden, til sidst kommes de flåede tomater i og stilles i en forvarmet oven på 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. Tips: Serveres enten med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 76058 gange,
og udskrevet 3125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (39 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-25 19:32:05 Helt enig med John, bruger aldrig svampe fra glas eller dåse. kun friske brune champignon, de hvide smager ikke af noget. Retten kan med fordel tilsættes svitset bacon tern og hvidløg smølf - 2009-05-12 11:54:33 denne rat var virkelig god. både mig og kæresten kunne godt lide den.. men prøv og lav champignonerne på panden med resten af kryderigerne og en masse vidløg. ved siden af. det smager rigtig godt.. kan anbefaldes.. Nina - 2009-01-04 19:05:23 Særdels god ret jeg puttede en gønsags blanding ved og det gør den bestemt ikke dårligere madsen - 2008-10-24 09:37:50 dejlig nem og lækker, har lavet den mange gange til hverdagsgæster Ninna - 2008-04-22 12:11:33 Har ikke brugt selve opskriften, men har givet mig gode ideer :) så tak.... Heidi - 2007-02-28 19:47:00 En god, nem og hurtig ret, super en dag man ikke har meget tid til at få lavet mad. John - 2007-02-23 15:48:25 Kedelige champignoner fra glas. ?? der findes dejlige friske! Sovse skal laves med følelse.Ellers tak for mange gode opskrifter. sofie - 2007-02-21 23:32:12 Rigtig god ret. Lene-Henriette - 2007-02-19 19:30:08 man kan vel også lave sin egen whiskysause, hvilket gør retten lidt billigere.. Per - 2007-02-17 20:10:37 Der står ikke hvornår champignonerne skal i, men jeg puttede dem altså i efter koteletterne som i kan se. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne