Fadkoletter i wiskysovs

Fadkoletter i wiskysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : mulle

Indsendt :     
Fadkoletter i wiskysovs, billede 4 Fadkoletter i wiskysovs, billede 1 Fadkoletter i wiskysovs, billede 2 Fadkoletter i wiskysovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 koteletter
1 Karolines færdig lavet whiskysovs
2.5 dl.fløde
1 glaschampignoner
1 ds.flåede tomater
 salt
 peber
 karry
 paprika
 
Opskrift:
krydder koteletterne med salt og peber, karry, paprika og brun dem ganske lidt på panden.

Læg koteletterne i en ovnfast fad og hæld whiskysovsen over og fløden, til sidst kommes de flåede tomater i og stilles i en forvarmet oven på 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.

Tips:

Serveres enten med kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 76058 gange,
og udskrevet 3125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-25 19:32:05
Helt enig med John, bruger aldrig svampe fra glas eller dåse. kun friske brune champignon, de hvide smager ikke af noget. Retten kan med fordel tilsættes svitset bacon tern og hvidløg

  -   2009-05-12 11:54:33
denne rat var virkelig god. både mig og kæresten kunne godt lide den.. men prøv og lav champignonerne på panden med resten af kryderigerne og en masse vidløg. ved siden af. det smager rigtig godt.. kan anbefaldes..

  -   2009-01-04 19:05:23
Særdels god ret jeg puttede en gønsags blanding ved og det gør den bestemt ikke dårligere

  -   2008-10-24 09:37:50
dejlig nem og lækker, har lavet den mange gange til hverdagsgæster

  -   2008-04-22 12:11:33
Har ikke brugt selve opskriften, men har givet mig gode ideer :) så tak....

  -   2007-02-28 19:47:00
En god, nem og hurtig ret, super en dag man ikke har meget tid til at få lavet mad.

  -   2007-02-23 15:48:25
Kedelige champignoner fra glas. ?? der findes dejlige friske! Sovse skal laves med følelse.Ellers tak for mange gode opskrifter.

  -   2007-02-21 23:32:12
Rigtig god ret.

  -   2007-02-19 19:30:08
man kan vel også lave sin egen whiskysause, hvilket gør retten lidt billigere..

  -   2007-02-17 20:10:37
Der står ikke hvornår champignonerne skal i, men jeg puttede dem altså i efter koteletterne som i kan se.