Herremiddag i Ribe

Herremiddag i Ribe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anders Alkærsig

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.Cocktailpølser
2 glasChampignon
5-6 Kalkun schnitzler (svinekoteletter kan også bruges)
1 pk.Bacon
1 løg
2 fedhvidløg
1 fl.Rødvin
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Først brunes schnitzlerne og lægges i et fad. Så svitses løg og hvidløg - og lægges oven på kødet i fadet. Herefter svitses champignon og pølser. Til sidst steges bacon og puttes i fadet.

Brug nu "snasket" i stegepanden (som ikke er blevet rengjort endnu) til at lave en sovs sammen med rødvinen og fløden (hvorvidt al alkoholen skal koges væk er jo op til en selv.) Det er en fordel at bruge lidt for meget jævning til sovsen idet kødet giver noget væske.

Sovsen hældes over kødet og det andet i fadet. Varmes i ovnen i 45-60 minutter ved 200 grader C. Smag til med salt og peber

Tips:

Serveres med ris eller kartofler. Retten kan laves dagen før, sættes i køleskab og varmes i ovnen umiddelbart før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 14625 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-22 18:26:55
malene, er det ikke meningen at en sovs med rødvin i skal smage af rødvin? Det er en skøn ret!

  -   2005-01-01 01:01:01
Man skal koge sovsen i lang tid, ellers smager det meget af rødvin. Det er en rigtig herremiddag, for der er godt nok meget kød.