Rødkål med mangochutney
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løg og svesker bløde i olie og smør.
Tilsæt olie og vand, og lad det simre i 10-15 min.
Mangochutney tilsættes, lad det simre videre i 10-15 min. Pas på, det ikke sætter sig, rør jævnligt.
Kan serveres både varmt og koldt.
|
|
Opskriften er vist 8643 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer spjaet8 - 2007-11-10 13:27:59 en opskrift kan også blive FOR kort, hvor er rødkålen, den nævnes overhovedet ikke ? Ebbe - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal man med rødkålen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne