Flæskepandekage
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Indsendt : Red : |
|
|
Flæsket skæres i mindre terninger, og letsteger i en varm stegepande, klare og let gylden skal de være, inden de fordeles i en lille bradepande eller i et ildfast fad.
Derefter piskes mel, salt og mælk sammen til en jævning. rør æggene i. Denne blanding hældes over flæsken. Sæt pandekagen i ovnen og steg den på nederste rille i 20 - 25 minutter ved 225 grader. Pandekagen skæres i passende stykker og serveres. Tips: Kan serveres med: Tyttebærsyltetøj Creme Fraiche og fintsnittet grøn salat. |
|
Opskriften er vist 36509 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Christina Ankerstjerne - 2009-03-19 09:25:49 Flæskepandekage er en ret der stammer fra Sverige. Selv om det er en gammeldags ret, serveres den stadigvæk jævnligt i de fleste svenske hjem. Spises med den klassiske svenske "lingonsylt" tyttebærsyltetøj og en let salat f.eks revne gulerødder med rosiner. Virkelig god finanskrisemad til en familie med børn! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne