Brun sauce til andestegen
Hovedingrediens : And - Diverse and Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt. bouillon 1 time.
Si det (det kan gøres i god tid). Hæld stegeskyen fra anden oveni. Lad det stå et øjeblik, og skum fedtet af (det lægger sig foroven). Smelt smørret, og pisk melet i. Spæd med skyen, til saucen er tilpas. Kom fløden i, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør. |
|
Opskriften er vist 57752 gange,
og udskrevet 1595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Claus Tindbæk - 2008-12-04 14:57:32 Prøv at komme appelsin skiver og et par svesker sammen med det andet det har jeg gjort i mange år, det gør sovsen ekstra delikat Edith - 2008-11-09 16:52:52 jeg bruger ikke smør til opbagningen , men andefedt så smager det mere af andesovs. anonym - 2008-04-21 00:07:43 Også et godt tip bare at blande en meljævning og så udskifte fløde 13 % med piskefløde. Derved får man en tyk sovs, men dem er rigtig god og cremet som vi kan lide den. Slot, Lemvig - 2006-12-12 14:40:23 Super opskrift, bare jeg steger det hele i en gryde førend jeg hælder væden ved, da det giver en meget kraftigere smag. Tak for alle dine gode opskrifter, og ikke mindst dine billeder, da det er lækkert at kan se fremgangsmåden trin for trin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne