Ølpandekager
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Øl Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk. Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen. Bag pandekagerne i smør, og servér dem med syltetøj eller æblemos. |
|
Opskriften er vist 86037 gange,
og udskrevet 1352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (90 stemmer) |
|
Kommentarer Baskematrosen - 2013-06-13 11:16:18 En halv øl i dejen, og resten til kokken. Sådan kører vi i rasmussen Vibeke - 2012-10-02 21:10:02 Den er dælme ikke ret god! - Svær at lave når den skal på panden! :( Vibeke - 2009-06-01 18:17:48 Der skal mere end bare 2 dl. øl i :D der skal nok i så man dufter selve øllen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne