Kirsebærsauce 04
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld kirsebærrene og saften op i en gryde og lad det koge.
Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand og jævn saucen. Lad den småkoge nogen minutter. Tips: Server til Risalamande. |
|
Opskriften er vist 37114 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne