Alkefars
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Læg alken med ryggen nedad.
Skær hovedet af.
Skær et snit langs brystbenet og ned mod halen.
Kræng skindet til side.
Skær føder og vinger af.
Tag indvoldene ud og skyl fuglen godt.
Skær brystet af alken og behandl kødet som til almindelig fars. Herefter kan de så lave frikadeller med f.eks. stuvet hvidkål til. Eller kålrouletter, eller forloren hare og endelig kødboller i selleri. |
|
Opskriften er vist 18370 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne