Alkefars

Alkefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
 alk
 
Opskrift:
Læg alken med ryggen nedad. Skær hovedet af. Skær et snit langs brystbenet og ned mod halen. Kræng skindet til side. Skær føder og vinger af. Tag indvoldene ud og skyl fuglen godt.

Skær brystet af alken og behandl kødet som til almindelig fars. Herefter kan de så lave frikadeller med f.eks. stuvet hvidkål til. Eller kålrouletter, eller forloren hare og endelig kødboller i selleri.





karakterer:
Opskriften er vist 18370 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu