Sildecocktail

Sildecocktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 spegesild
 tomatketchup
 løg
 
 æggeblomme
 
 Pynt:
 persille
 rejer
 
2 små rugbrødssnitter
Opskrift:
Af spegesild, men endnu bedre af brotsjö-sild i østerssauce, kan de lave en sildecocktail.

Skær silden i meget små stykker. Hæld saucen op i en skål, kom heri en hel masse tomatketchup og hakkede løg. Bland det godt, hæld det over silden, som de har lagt i bunden af portionsglas. Lav en lille fordybning og anbring forsigtigt en rå æggeblomme i den.

Pynt med persille evt. rejer og læg 2 små rugbrødssnitter på den tallerken hvorpå de anbringer portionsglasset. Læg en teske ved.





karakterer:
Opskriften er vist 13562 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-03 20:03:01
Lækkert når der serveres en porse snaps til ! Hvor køber man brotsjø sild ?