Sildecocktail
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Af spegesild, men endnu bedre af brotsjö-sild i østerssauce, kan de lave en sildecocktail.
Skær silden i meget små stykker. Hæld saucen op i en skål, kom heri en hel masse tomatketchup og hakkede løg. Bland det godt, hæld det over silden, som de har lagt i bunden af portionsglas. Lav en lille fordybning og anbring forsigtigt en rå æggeblomme i den. Pynt med persille evt. rejer og læg 2 små rugbrødssnitter på den tallerken hvorpå de anbringer portionsglasset. Læg en teske ved. |
|
Opskriften er vist 13562 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer jvjessen - 2018-12-03 20:03:01 Lækkert når der serveres en porse snaps til ! Hvor køber man brotsjø sild ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne