Sildelagkage

Sildelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
 Mayonnaise:
2 æggeblommer
0.5 flaskeSalatolie
 
2 udvandede spegesild
2 syltede agurker
2 syltede rødbeder
2 rå æbler
1 stort løg
 
 Pynt:
 hårdkogt æg
 rødbeder
 
 Giv små rugbrødssnitter til
 
Opskrift:
Rør mayonnaise af 2 æggeblommer og ½ fl. Salatolie. Skær to udvandede spegesild i små stykker. Anbring silden på et rundt fad. Læg et tyndt lag mayonnaise over. Skær 2 syltede agurker, 2 syltede rødbeder og 2 rå æbler i små fine terninger, bland det sammen og læg det over mayonnaisen. Hak et stort løg og læg det ovenpå. Hæld derefter resten af mayonnaisen over ”lagkagen”, pynt med hakket hårdkogt æg hele vejen rundt om ”lagkagen” og pynt lagkagen med rødbeder, der er skåret i strimler.

Giv små rugbrødssnitter til.





karakterer:
Opskriften er vist 30025 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-13 10:49:01
Hej det er Noah.sille og jeg syntes at jeres ret er meget inspirerene og kunne bestemt godt tænke mig at smage den indtil videre får den 5 kokkehuer kærlige kokkehuer Noah.sille

  -   2007-09-26 09:17:32
jeg laver denne lagkage til alt; fødselsdag, fest osv. den er bare super lækker!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
det er bare en super lækker ret. det smager skide godt kærlig hilsen Brian!!!!!!! et godt forslag... kan i ikke lave en opskrift på rensdyrlagkage med måger...