Fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Hæld 1½ l fiskesuppe i en gryde.
Kog heri små kartofler, lidt selleri, der er skåret ud i små terninger og 2-3 gulerødder, der ligeledes er skåret i terninger.
Når urterne er møre jævnes suppen med en melbolle (50 g. smeltet margarine og 50 g. mel rørt sammen). Lad derefter suppen koge 5-10 minutter. Tilsæt ved anretningen tomatpure eller karry. De kan også komme fiskeboller og makaroni på suppen. Om sommeren kan de, hvis de kan få fat på kørvel, tilsætte hakket kørvel og kom så nogle halvhårkogte overskårne æg på suppen. |
|
Opskriften er vist 22054 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-04-16 22:19:51 hoho det var opskrift på fiske suppe,,,, hvor er fisken????? Olivia - 2005-01-01 01:01:01 lidt uforstålig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne