Torskerogn til pålæg
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Kog rognen i vand med temmelig meget salt.
Læg rognen i pres mellem to spækbrætter. Når rognen er kold skæres den i skiver. Læg den i en marinade af eddike og olie og drys den med hakket løg. |
|
Opskriften er vist 21933 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peder - 2005-01-01 01:01:01 Ingen herrefrokost oden denne ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne