Torskerogn til pålæg

Torskerogn til pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Torskerogn
 vand
 salt
 
 Marinade:
 eddike
 olie
 hakket løg
 
Opskrift:
Kog rognen i vand med temmelig meget salt.

Læg rognen i pres mellem to spækbrætter.

Når rognen er kold skæres den i skiver.
Læg den i en marinade af eddike og olie og drys den med hakket løg.





karakterer:
Opskriften er vist 21933 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Ingen herrefrokost oden denne ret