Stegt torskerogn

Stegt torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt torskerogn, billede 4 Stegt torskerogn, billede 1 Stegt torskerogn, billede 2 Stegt torskerogn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskerogn, frisk
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
5 Peberkorn, sorte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Torskerognen koges efter opskriften her og køles af.

Når rognen er kold skæres den ud i 1-1½ cm. tykke skiver, der vendes i mel, æg og rasp.

Steges i fedtstoffet på panden.

Serveres med kartofler, remuladesauce eller kryddersmør, pynt med citronbåde og evt. persille.





karakterer:
Opskriften er vist 115140 gange,
og udskrevet 1766 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10037 (2389 kcal)
KJ pr. Pers. 2509 (597 kcal)
Vægt ialt 1970 gram
Vægt pr. Pers. 492 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 14.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu