Carry-torsk i ovn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg fisken med skindet nedad i en bradepande eller ildfast fad.
Smør fisken med karry, der er rørt ud i vand. Læg margarineklatter på fisken, drys salt på og ovenpå fordeles løgringe. Sæt fisken i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn ca 10 minutter. Hældes kogende vand over fisken og steg videre ca. 20 minutter. Hæld væde forsigtigt fra fisken og brug den til sauce. Server med kogte kartofler. Tips: Til sommer kan de erstatte løgene med persille. Det er en meget nem ret, som kan gøres klar om formiddagen og opvasken er hurtigt overstået. |
|
Opskriften er vist 76660 gange,
og udskrevet 1906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-10-22 09:34:18 Madaften hovedret Steen J - 2013-12-16 18:33:06 Det er fantastisk som carry klæder torsk. Retten er også kendt som jødetorsk eller kertemindetorsk. Peter Sørensen - 2011-04-02 17:16:17 Det er en rigtig god opskrift. Perfekt til en hel udskåret torsk fisket op med stang fra Øresund. Erstattede margarine med smør, syntes selv det passer bedre til fisk men det er jo en smagssag. Per - 2009-11-07 15:57:54 brug gerne rødløg i stedét for alm. løg, det giver en smugle mere farve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne