Leverbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Finland Indsendt : |
|
|
Oksefars, lever, løg, kartoffel, hvidløgssalt, salt og peber røres sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt. Tilsæt evt. lidt mere til farsen er fast nok. Den skal dog være lidt "flydende".
På en varm stegepande smeltes margarinen og leverfarsen sættes på med en stor ske. Steges på begge sider og kan evt. stege færdig i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min.
Serveres med kartofler og hvidkålen iblandet tyttebærsyltetøjet og evt. en god skysovs med stegte løg i. |
|
Opskriften er vist 16860 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Harry Hansen - 2021-05-28 09:31:34 Det er en perfekt og meget velsmagende ret. har lavet den flere gange. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne