Alkesuppe med melboller
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
En fugl - det kan være en alk, en terne eller en lille and
koges i en time med et par løg, et par kartofler og salt.
Fuglen parteres og spises med fingrene. Suppen spises til. Man kan jævne suppen lidt, eller lade være. Man kan spise melboller til, der er kogt i suppen. Det smager godt med rosiner i melbollerne. |
|
Opskriften er vist 24217 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Helene Nuuk - 2011-02-08 20:06:14 I stedet for melboller bruger jeg grødris. Det har jeg lært af de gamle grønlændere. Mange undvære kartofler men det gør jeg ikke. På grønlandsk hedder retten Appat suaasat. Appat = alk / Suaasat = suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne