Grønlandsk pasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Løgene svitses i halvt olie/smør. Fisken skæres i terninger og tilsættes sammen med rejerne. Steg i ca. 3 minutter.
Hvidvin, citronsaft og fintsnittet gulerødder tilsættes. Simrer i ca. 5 minutter.
Fløden tilsættes sammen med krydderier. Smages til med salt og peber. Saucen blandes i den kogte pasta og pyntes med basilikumblade. Server med lune flüte og kold hvidvin.
|
|
Opskriften er vist 25577 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2015-10-05 18:14:28 Uanset navnet smager den dejligt. Dora-Nuka - 2009-10-25 19:23:18 Vi dyrker iceberg i vores have, derhjemme i Sydgrønland. :) Bondepigen - 2008-07-10 04:20:36 Lavede retten til et skoleprojevt engang.. Elskede den ! Meget delikat, tror snart jeg prøver den igen ^^ laila - 2008-03-04 21:31:37 Jamen, det er jo fisken der er grønlandsk!!! Vi dyrker ikke salater heroppe.... Endnu!! Grønlandsk kommentar - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes ikk at den samgte særligt grønlandsk. den mangler noget , ligesom grønlandske salater. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne