Sæl-leverpostej
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Sæl - Sæler Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Lever, bacon, løg og hvidløg blendes eller hakkes, tilsættes hvedemel og mælk, smages til med peber og salt. Bages i vandbad. Opskriften kan også laves, hvor man laver en bechamel tilsmagt med krydderier og anjoser.
|
|
Opskriften er vist 14735 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda Bech Pehrson - 2012-06-12 16:50:04 Det er virkeligt lækkert mmmhhhhhhhhhh......... Jensen - 2012-04-08 19:20:44 Jeg ville aldrig bruge en sæl til at lave postej!! det er da syndt:O Hr Olsen - 2011-01-28 15:27:24 Du sku bare har smagt den...... fru hansen - 2010-06-19 19:16:01 Sæler skal da ikke bruges til leverpostej ! :O Ja, det er bare min mening :O!!! kunne aldrig drømme om at lave opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne