And i pebersauce og paprikasalat
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : Red : |
|
|
Del andelårene i over- og underlår, dup dem tørre og gnid dem med salt, peber og en lille smule rosmarin.
Læg dem i en stor meldrysset stegepose med skindet opad og læg løget ved.
Anbring posen på en rist, luk den tæt og klip et par lufthuller som beskrevet på stegeposens emballage.
Steg lårene ved 180 grader C i 45-55 minutter.
Rids skindsiden på andebrysterne, dup dem tørre og gnid dem med salt, peber og lidt rosmarin Steg dem først med skindsiden nedad i ca. 10 minutter på en tør pande, vend dem og steg dem derpå i yderligere 8-12 minutter, alt efter hvor rosa stegte man ønsker dem. Lad dem hvile inden udskæringen. Hæld fedtet fra panden, kog den af med vin og gem afkoget. Hæld forsigtigt den gode sky fra andelårene, si den og gem den. Giv lårene et par minutter under ovnens grill, så skindet bliver ekstra sprødt. Sauce: Kom vinafkoget og stegeskyen i en gryde og lad det koge op med fløde og bouillon. Jævn saucen med saucepulveret, lad den koge 1-2 minutter og smag den til med madagaskarpeberkorn og salt. Salat: Bland afdryppet paprikasalat med små stykker avocado og vend blandingen med en marinade af olie og vineddike der er smagt til med honning, salt og peber. Tilbehør: Damp broccolien, drys kartoffelbådene med timian, salt og peber og steg dem i ovnen sammen med andelårene. Server andebrystet udskåret sammen med de sprøde lår, saucen, salaten og tilbehøret. |
|
Opskriften er vist 5445 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne