Han-kvaner som asier
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Kvaner renses og skæres efter den ønskede størrelse og hældes over med saltlage og sættes på køl i 1 døgn.
Syltelagen bringes i kog mens kvanerne dryppes af, kommes i når lagen koger, kvanerne tages op når det atter koger, kvanerne lægges i atamonskyllet krukker, lagen koger herefter videre 5-10 minutter. Atamon tilsættes lige før lagen hældes over kvanerne og lukkes tæt. Atamon må ikke koges. Man kan tilsætte ingefær i stedet for nelliker. |
|
Opskriften er vist 14660 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Astrid - 2005-01-01 01:01:01 Det smager himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne