Italienske pandekager

Italienske pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.hvedemel
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.bagepulver
2 spsk.Parmesanost
1.5 dl.mælk
1 æg
30 g.margarine
1 pk.bacon
1 løg
300 g.oksekød
 Salt
 peber
1 dl.tomatketchup
30 g.margarine
3 spsk.Parmesanost
 
Opskrift:
Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål). Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager.
Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er lysebrune - tag dem op.

Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op.

Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden. Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min. Smag til. Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld. Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom margarineklatter over og drys med parmesan. Bag pandekagerullerne 15 min. v. 250 C og server dem straks.





karakterer:
Opskriften er vist 47607 gange,
og udskrevet 1077 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-07 15:11:58
Super ret, bare husk ingen ketchup, ketchup gør det kvalmende

  -   2007-06-10 18:07:28
Det er ingen fra italien der med respekt for sig selv putter ketchup i en ret.....

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god ret. Mættende og lige noget for sjæle som mig. men godt tips med at holde sig for næsen.