Raw fish seviche
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Fileterneskæres i store mundrette stykker. Fisken lægges i en dyb skål. Marinaden blandes af de øvrige ingredienser (begynd med de flydende)og der krydres med Tennesee Sunshine og Creole Seasoning efter smag.
Det hele røres sammen og den marinerede fisk stilles i køleskabet natten over.
Retten serveres kold, og garneres med forårsløg eller friske korianderblade. |
|
Opskriften er vist 12568 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne