Raw fish seviche

Raw fish seviche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.fiskefilet (saltvandsfisk, dog ikke rødspætte)
1 stormoden tomat i tern
1 stortløg skåret i tynde skiver
1 hakket jalapenopeber
1 tsk.korianderfrø
2.5 dl.tomatjuice
1.5 dl.limesaft, evt. citronsaft
6 spsk.olivenolie
0.5 tsk.oregano
1 tsk.Creole Seasoning
0.5 dl.tør hvidvin
2-3 tsk.Tennesee Sunshine Hot Pepper Sauce
 forårsløg til garnering
 
Opskrift:
Fileterneskæres i store mundrette stykker. Fisken lægges i en dyb skål. Marinaden blandes af de øvrige ingredienser (begynd med de flydende)og der krydres med Tennesee Sunshine og Creole Seasoning efter smag. Det hele røres sammen og den marinerede fisk stilles i køleskabet natten over.

Retten serveres kold, og garneres med forårsløg eller friske korianderblade.





karakterer:
Opskriften er vist 12563 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu