Risbøf
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og skær porrer og gulerødder i skiver.
Brun kødet og kom herefter løg, porrer, gulerødder, ris og hakkede tomater i og rør rundt.
Kom til sidst bouillon ved og drys med salt og peber. Lad det småkoge i 20 min. Serveres med flute. Tips: En billig og let ret, der smager og mætter godt. |
|
Opskriften er vist 11474 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne