Bearnaisekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver som lægges i et smurt ildfast fad.
Smelt fedtstoffet i en gryde, tilsæt Knorr bearnaisepulver og pisk godt. Tag af varmen og tilsæt piskefløde og pisk godt. Hæld over kartoflerne. Sæt fadet i ovnen i en time og 15 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 50404 gange,
og udskrevet 775 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2017-10-09 04:07:52 Hvis man bare pisker bearnaisesauce ud i mælk, helt undlader smør og bruger cremefine bliver den knap så fed. Når jeg laver diverse saucer fra knorr pisker jeg altid bare pulver ud i mælken, undlader helt smørret. Saucen bliver knap så fed og smager efter vores mening bedre. Der skal bare piskes godt så der ikke kommer klumper LKaj - 2009-11-21 09:24:41 Enig - en meget populær variation af flødekartofler, men lidt for fed. Jeg brugte madlavningsføde, men tror jeg prøver med lidt mælk næste gang. Ludvina - 2009-06-10 08:45:09 Super Ret!!! Familien elsker den til sammenkomst!!! Dog laver jeg den på denne måde... Kartofler i skiver lagt i et ildfast fad. 2½ dl cremefine til madlavning rørt sammen med 2½ dl mælk og 1 brev knorr Bernaise. Hæld ud over kartoflerne og i ovnen i en time ved 175 grader. Det giver en mere fedtfattig version! mønboen - 2009-02-02 09:37:58 Puh, det er INGEN slankeret - men smager MEGA godt :o) Forkog kartoffelskiverne i 3-5 min. - så er man sikker på, de bliver møre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne