Cod reo tartarre

Cod reo tartarre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.torskerogn (bukser)
 Tony Chacheres Crab Boil
3 løg
2 tørrede chili
 laurbærblade
 
 
Opskrift:
Torskebukserne renses og lægges i en gryde koldt vand. Krydderi, løg, chili og laurbærblade lægges i, bringes i kog og simrer i ca. 15. min. Sluk blusset og lad rognen køle af i lagen.

Server afkølet med Seafood remoulade





karakterer:
Opskriften er vist 19260 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu