Cod reo tartarre
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Torskebukserne renses og lægges i en gryde koldt vand. Krydderi, løg, chili og laurbærblade lægges i, bringes i kog og simrer i ca. 15. min. Sluk blusset og lad rognen køle af i lagen.
Server afkølet med Seafood remoulade |
|
Opskriften er vist 19260 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne