Canadiske pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Canada Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør alt sammen i en skål, med en håndmixer, eller i en blender.
Bag pandekagerne på en varm pande, smurt med en smule olie eller margarine. Husk på at de ikke skal være lige så store i omkreds som danske pandekager. Pandekagerne hæver når de bliver varme, og skal vendes når de "bobler" lidt. Pas på, det går hurtigt, og de smager ej godt, hvis de får for lang tid. Serveres varme med kold sirup, og æg (enten røræg, eller spejlæg), bacon og toast. |
|
Opskriften er vist 301125 gange,
og udskrevet 3075 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (526 stemmer) |
|
Kommentarer Chef Kim I Canada - 2021-06-05 02:47:21 Canadisk pandekager har kærnemælk i og serveres med sirup, gerne Mable Sirup. Fiona - 2017-02-25 08:25:24 Super lækker opskrift vil dog sige at man skal putte lidt mere mælk i dejen fordi at dejen er så tung at røre i Selma - 2016-07-31 23:52:46 Kan man ikke bruge en gaffel til at mikse Ida - 2016-05-10 12:02:39 Super gode pandekager!og en dejlig NEM opskrift. Sørg for at steg ved høj varme ellers "sætter de sig fast" i panden når man vil vende dem astrid - 2014-08-06 13:53:56 jeg putter chokolade stykker i dejen som så smelter på panden. Det smager virkelig godt! :-) De seje - 2013-08-25 12:14:49 Brug smør i stedet for olie, og put 2 tsk vaniliesukker i. Det smager super godt :-) God fornøjelse!! Birte - 2013-02-16 20:51:31 Kan godt vendes i luften! :-D p.s det er godt at tilsætte lidt kakao pulver! :D Sheila - 2013-02-12 15:29:02 Kom et skvat mørk kakao i, rigtig lækkert! Klart en opskrift jeg vil bruge igen og igen!! Ida - 2013-01-10 12:55:52 Det er hurtigt at lave dem når man kommer hjem fra skole og er lidt lækker-sulten. anonym - 2012-07-11 15:59:56 JEg fik lyst til pandekager og faldte selvfølgelig over denne opskrift! Det har jeg IKKE fortrudt, de var fantastiske! De smager godt hvis man add'er lidt vanijesukker i dem! mmm :o) . - 2012-06-29 11:03:51 Skal man bruge sødmælk, kan man ikke bruge minimælk eller letmælk? :) Imgonnamakethatshit - 2012-05-18 12:01:20 Lyder fedt, har ikke nogen æg lige pt, så dææjligt... rasmus - 2012-05-05 14:46:47 de var virkelig gode tusind tak for at dele det med os Michelle - 2012-04-29 14:31:20 Rigtig gode, brugte skummetmælk, og vanille sukker, og tilsatte ekstra mælk, rigtig hurtige og lækre! laura - 2012-04-19 14:36:18 det er bare synd de allesammen skal steges i smør, og ikke bare den første :( Tilføj evt. kardemumme det smager død lækkert ;) anonym - 2012-02-12 13:05:15 De er supergode, dog ikke så søde. Først syntes jeg de var lidt dejede, så jeg hældte en del mere mælk i. Elena Julia - 2012-02-09 13:08:27 De er super gode og meget nemme at lave. Smager fantastisk med pålæg på (evt. fisk) og man kan sagtens erstatte halvdelen af hvedemelet med en grovere type, så mætter de længere. anonym - 2012-02-02 20:03:48 En smule kardemomme eller appelsinskal er en rigtig lækker tilføjelse. Brocelius - 2011-09-18 12:55:13 Vi lavede dem til morgen da vi manglede æg til vores normale amerikanske pandekager (søndags tradition) Dem her er MEGET tunge og bliver meget klistret i munden. Kunne sikkert være gjordt bedre med en kvart liter mælk mere da dejen er mega tyk. gurli - 2011-09-05 16:08:39 det smager rigtigt godt og man kan spise dejen uden at bage dem først mums!!! spiste alt dejen uden at bage dem, det smagte rigtig godt ;) NR.12 - 2011-07-15 11:45:29 Det smager ok, hvis man ingen æg har..! Anna - 2011-07-13 13:32:08 Jeg laver dem uden sukker, da det er til frokost. Jeg har også tilsat lidt vanillie! Det smager super duper :-) Sanne - 2011-05-22 12:07:58 Er jeg den eneste, der har oplevet at der var alt for lidt væske? anonym - 2011-02-26 23:57:57 har lavet den flere gange, og laver den nu igen, lørdag d. 26/2 kl. 23.57 - er bare lige pandekage sulten! :-D MWT - 2011-02-04 17:07:55 Jeg brugte 1½ spsk. Perfect Fit som erstatning for sukker og fedtstof og skar en banan i små stykker og blandede dette i dejen - så bliver de bare vildt lækre!!! Anonym - 2011-01-18 15:48:57 hurtig at lave, når man er sulten:D MUMS Anonym - 2011-01-02 12:15:14 Jeg har lige lavet dem til mine to søskende damn det blev et hit! Lærke k. petersen - 2010-12-09 15:16:56 de er bare super gode min søster silja bager dem hele tiden de er så lækre alma (: - 2010-11-18 14:39:46 Kan man også bruge mini mælk? Utilfreds bruger! - 2010-09-19 11:51:21 Det er en vildt dårlig opskrift! Har prøvet af to omgange, men selv på svag varme brænder det sig fast og er usammenhængende...! katrine-noe - 2010-09-13 15:52:09 mega gode havde ikke lige nogle æg det redede dagen Inge V. - 2010-08-09 17:28:02 Min søn og jeg bagte dem i går til morgenmad.De er lidt svære at vende, men var ellers et hit med ahornsirup til. Fulgte rådet med at tilsætte vanilie. Hannibal - 2010-07-28 10:18:53 "serveres med æg" -lol anonym - 2010-07-02 11:25:40 Har lige prøvet dem uden sukker!Wóaw!:D de' godt nok gode alligevel'!(: Hans-Henning - 2010-06-29 14:25:14 De er smager sgu flippede P.E.A.C.E. Mig - 2010-06-09 12:44:02 Ej puha! De er nok de dårligste pandekager jeg længe har smagt! Virkelig underlig smag og konsistens og så er de fuldstændig umulige at vende på panden! Natzya - 2010-05-30 15:53:01 Det er bedste pandekager! Det er det samme som amerikansk pandekager man kan købe i butikkerne, men det er meget MEGET billigere at lave dem selv selvfølgelig! Tak, for den gode opskrift! Mig - 2010-05-19 21:17:07 De smager ok. lidt kedeligt. og de er umulige at vende på panden uden lortet går i stykker.. :( Så det blir pandekagesmat istedet.. Anomym - 2010-04-13 12:25:22 Mmm! De er helt klart til en 10'er karakter! stef :D - 2010-03-24 15:47:38 jeg proppede en tsk. vanilje sukker i, det smager ogs rigtig godt(: dejlig opskrift. americanFashion - 2010-03-18 14:06:17 kan man godt bruge minimælk istedet for sødmælk. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne