Kyllingebryst på grøntsagsbund
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Ombind kyllingebrysterne med bacon og fæstn med tandstikkere eller kødpinde.
Drys lidt salt, peber og lidt citronskal, og steg dem på en pande med lidt fedtsof i ca. 10 min. afhængig af tykkelsen.
Lynsteg grøntsagerne i lidt olie og drys med salt og peber. Læg grøntsagerne i et fad og læg kyllingebrysterne ovenpå. Pynt med persillekviste |
|
Opskriften er vist 25053 gange,
og udskrevet 634 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Kyllingebrysterne skal have 10 minutter på panden og det burde være nok til at de er gennemstegte, og grønsagerne lynsteges, så jeg tror det er tænkt at det blot skal serveres på fadet. mig - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor skal det hele i et fad? er det meningen at det skal ind og tilberedes færdigt i en ovn? og i så fald, hvor længe skal det så have??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne