Kyllingebryst på grøntsagsbund

Kyllingebryst på grøntsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4-6 mellemstore kyllingebryst
1 pk.bacon i skiver
 
600 g.blandede fintsnittede grøntsager f.eks. gulerødder porrer peberfrugt persillerod løg sukkerærter.
 Salt
 peber
 Lidtolie
0.5 tsk.revet citronskal (usprøjtet)
 
Opskrift:
Ombind kyllingebrysterne med bacon og fæstn med tandstikkere eller kødpinde. Drys lidt salt, peber og lidt citronskal, og steg dem på en pande med lidt fedtsof i ca. 10 min. afhængig af tykkelsen.

Lynsteg grøntsagerne i lidt olie og drys med salt og peber.

Læg grøntsagerne i et fad og læg kyllingebrysterne ovenpå.

Pynt med persillekviste





karakterer:
Opskriften er vist 25053 gange,
og udskrevet 634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kyllingebrysterne skal have 10 minutter på panden og det burde være nok til at de er gennemstegte, og grønsagerne lynsteges, så jeg tror det er tænkt at det blot skal serveres på fadet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor skal det hele i et fad? er det meningen at det skal ind og tilberedes færdigt i en ovn? og i så fald, hvor længe skal det så have???