Kalkuncuvette på grønsagsbund
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : Red : |
|
|
Læg kalkuncuvetten med skindsiden nedad, og drys med salt og peber.
Hak de soltørrede tomater groft, og læg dem på kødet.
Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved.
Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time.
Tilsæt eventuelt mere væde.
Tag fadet ud af ovnen og dæk det med folie.
Lad det trække ca. 25 minutter før du serverer det.
|
|
Opskriften er vist 19865 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-10-25 15:08:58 hvor kan man købe sådan en cuvette steg henne? Karinahs - 2011-12-09 18:01:07 Cuvetten er kalkunens udbenede overlår. Aage Nielsen - 2009-09-21 20:18:13 Hvor sidder cuvetten på en kalkun???????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne