Kalkuncuvette på grønsagsbund

Kalkuncuvette på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalkuncuvette
2 tsk.salt
 peber
25 g.soltørrede tomater
2 squash
4 tomater
3 porre
1.5 dl.bouillon
3 fedhvidløg (kan undlades)
 
 Tilbehør:
 kartofler eller ris samt grovflutes
 
Opskrift:
Læg kalkuncuvetten med skindsiden nedad, og drys med salt og peber. Hak de soltørrede tomater groft, og læg dem på kødet. Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det. Læg grønsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved. Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time. Tilsæt eventuelt mere væde. Tag fadet ud af ovnen og dæk det med folie. Lad det trække ca. 25 minutter før du serverer det.





karakterer:
Opskriften er vist 19862 gange,
og udskrevet 577 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-25 15:08:58
hvor kan man købe sådan en cuvette steg henne?

  -   2011-12-09 18:01:07
Cuvetten er kalkunens udbenede overlår.

  -   2009-09-21 20:18:13
Hvor sidder cuvetten på en kalkun????????????