Kyllinge overlår på grønsagsbund
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne vaskes og skæres i både. Tomaterne skæres i både. Bladselleri i ½ cm tykke skiver. Fordel grønsagerne i et ildfast fad og læg overlårene imellem. Drys med rosmarin, salt og peber.
Steges i ca. 1 time ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 23415 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Plet - 2015-06-01 09:31:24 en person spise så meget? anonym - 2008-03-15 12:52:31 Serveres med grøn salat til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne