Kylling på grønsagsbund

Kylling på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.skrællede kartofler
1 dl.vand
2 porrer el. løg
250 g.champignon
1 stor kylling
1.5 tsk.timian
1 citron skal heraf
2 tsk.saltfriskkværnet peber
 
Opskrift:
Læg kartofler i både, porrer og champignon i skiver i et smurt ovnfast fad. Hæld vand ved, drys med salt og peber, og sæt det i ovnen ved 200° i ½ time. Del kyllingen i 8 stykker og læg dem over grønsagerne. Drys timian, revet citronskal, salt og peber over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min., til kyllingen og kartoflerne er møre.

Tilbehør:
Salat af iceberg, majs og peberfrugt samt hvidløgsflute





karakterer:
Opskriften er vist 21935 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-08 20:17:21
Eg å Eirik lagde den igår.Nydelig oppskrift.