Bagt fisk på grønsagsbund
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern evt. ben fra fisken og skær den i pæne brede stykker. Læg fisken på bagepapir eller letsmurt alu-folie og drys med salt og evt. lidt kværnet peber. Bag den i en 220 grader C. alm. ovn til den er fast og hvid 6 - 8 minutter.
Skær alle grøntsagerne i ret små terninger (det ser flottest ud). Varm olien op på en dyb teflonpande og rist først gulerødderne et par minutter, tilsæt resten af grønsagerne og rist dem yderligere 5 minutter. Skær oliven i skiver og kom dem i sammen med citronsaft og, hvis der er, lidt væde fra fisken. Varm igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend persillen i. Anret grøntsagerne på tallerkener og kom fisken ovenpå. Server med nykogt pasta eller brød. |
|
Opskriften er vist 153544 gange,
og udskrevet 7168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (36 stemmer) |
|
Kommentarer majken - 2012-04-23 12:55:42 Virkelig lækker ret, introduceret af min bror :-) Heidi - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig nem og lækker opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne