Bagt fisk på grønsagsbund

Bagt fisk på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Bagt fisk på grønsagsbund, billede 4 Bagt fisk på grønsagsbund, billede 1 Bagt fisk på grønsagsbund, billede 2 Bagt fisk på grønsagsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Lyssejfilet
Citronpeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
0.5 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Fjern evt. ben fra fisken og skær den i pæne brede stykker. Læg fisken på bagepapir eller letsmurt alu-folie og drys med salt og evt. lidt kværnet peber. Bag den i en 220 grader C. alm. ovn til den er fast og hvid 6 - 8 minutter.


Skær alle grøntsagerne i ret små terninger (det ser flottest ud). Varm olien op på en dyb teflonpande og rist først gulerødderne et par minutter, tilsæt resten af grønsagerne og rist dem yderligere 5 minutter.

Skær oliven i skiver og kom dem i sammen med citronsaft og, hvis der er, lidt væde fra fisken. Varm igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend persillen i.

Anret grøntsagerne på tallerkener og kom fisken ovenpå. Server med nykogt pasta eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 153544 gange,
og udskrevet 7168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5801 (1381 kcal)
KJ pr. Pers. 1450 (345 kcal)
Vægt ialt 2414 gram
Vægt pr. Pers. 603 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 240 KJ (57 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-23 12:55:42
Virkelig lækker ret, introduceret af min bror :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig nem og lækker opskrift