Skinkesteg med trøfler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkesteg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tør kødet godt. Varm smør og olivenolie i en gryde og kom kød og hvidløg i og brun det let. Trøflen rives i tynde skiver og tilsættes sammen med cognac. Det koges lidt ind og bouillon og krydderier tilsættes. Læg låg på og steg ved svag varme i ca. 1½ time.
Stegen serveres skåret i tynde skiver og liggende i trøffelsovsen. Som tilbehør anbefales kogte kartofler svitset i trøffelsmør. |
|
Opskriften er vist 13144 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne