Kokostopper
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alt blandes godt. Sættes på bagepapir i toppe, og bages i 10 – 15 min ved 210 - 220 grader, på nederste rille i ovnen.
Efter afkøling kan bunden evt. dyppes i smeltet chokolade. |
|
Opskriften er vist 20193 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne